Liity jäseneksi!

Kassoksen jäsenenä olet osana pääaineemme opiskelijayhteisöä ja olet äänioikeutettu ainejärjestön kokouksissa, sekä voit asettua ehdolle Kassoksen hallitukseen.

Kassoksen jäsenenä kuulut myös Suomen Kasvatustieteiden Opiskelijoiden Liittoon, SKOL:in. SKOL järjestää Suomen kasvatustieteen opiskelijoille yhteistoimintaa ja välittää jäsenilleen tietoa kasvatustieteilijöiden työmarkkinoista. Esimerkiksi syksyllä 2018 SKOL järjesti jäsenilleen excursion Opetushallitukseen.

Jäsenyys ei velvoita, eikä sido sinua, sen sijaan voit osallistua kaikkeen toimintaan vapaaehtoisesti ja oman mielesi mukaan. Tule vaikka kokouksiin mukaan kuulemaan mitä järjestöllämme on meneillään tai tuomaan uusia ideoita pöytään, tai tule mukaan tapahtumiimme tutustumaan uusiin ihmisiin!

Kassoksen haalarimerkkejä on mahdollista ostaa Kassoksen kokouksien ja tapahtumien yhteydessä.

Jäseneksi liittyminen:

Jäseneksi voit liittyä joko lukuvuodeksi tai suoraan koko opiskelujen ajaksi.

Yhden vuoden jäsenyys maksaa 8e, koko opiskeluajan kestävä jäsenyys 20e.

Liittymällä jäseneksi täytä jäsenlomake ja maksa jäsenmaksu Kassoksen tilille. Käytä alta löytyviä viitenumeroita maksaessasi liittymismaksua.

Jäsenlomakkeen löydät täältä: https://goo.gl/forms/YJoZVMFrS4mBgaVx2

Kassoksen tilinumero: FI53 5770 0520 2302 58

VIITENUMEROT:

Koko opiskeluaika: 1009

Yksi lukuvuosi: 1070

Huom!

Muista myös ottaa yhteyttä meihin, jos et ole vielä Kassoksen sähköpostilistalla, sillä sitä kautta saat kutsun kokouksiin, sekä ensimmäisenä tiedon kaikista tapahtumistamme!

Jäsenyyden irtisanominen

Voit irtisanoutua Kassoksen jäsenyydestä ja/tai sähköpostilistalta ilmoittamalla tästä Kassoksen sähköpostiin, kassosry.uef(at)gmail.com.

Mainokset